Knowledge Match Nieuws

Kennis delen. Dat is de kracht van het Knowledge Match netwerk. Ook kunt u uw kennis met ons delen. Heeft u een artikel of blog geschreven? Vertel het ons via de contact pagina.

Nieuwste Blogs
Vrijdag, 01 februari 2013 06:02 | Geplaatst door Margriet Meussen

‘Record aan faillisementen in februari’. ‘Crisis verpest vakantie van veel gezinnen’. ‘Bouw grootste slachtoffer van economische crisis’.

Ik weet niet hoe het met u is, maar ik ben persoonlijk behoorlijk crisismoe. Natuurlijk ervaren veel mensen daadwerkelijk de negatieve gevolgen van de crisis. En Nederland heeft er economisch gezien wel eens beter voor gestaan. Maar we worden in de media de laatste tijd wel erg veel geconfronteerd met dit soort negatief nieuws. ‘Geen Nieuws is Goed Nieuws’, misschien is dat wel de reden dat je in de media goed moet zoeken naar positieve berichten. En dat terwijl onderzoek van DirectResearch heeft uitgewezen dat 83% van alle Nederlanders meer positief nieuws wil.

Gelukkig zijn er steeds meer mensen en organisaties met mij, die positief nieuws willen horen en brengen. Zo is er bijvoorbeeld #ookgoednieuws (een initiatief van Telegraaf en De Nederlandse Bank) die het tij wil keren. #ookgoednieuws wil nieuwsmakers motiveren om goed nieuws te verzamelen, te selecteren en te verspreiden. Maar ook websites zoals

Lees meer

Voor het verbeteren van onze website maken wij gebruik van cookies. Meer informatie. sluiten