wie zijn wij

Knowledge Match is een idee van Nico van den Boom (advocaat en uitgever) en Margriet Meussen (Marketing en communicatie adviseur). Knowledge Match is ontstaan vanuit het inzicht dat de economie aan het veranderen is. De arbeidsmarkt wordt meer en meer flexibel en daarmee groeit ook de behoefte aan flexibele arbeidskrachten. Knowledge Match is een marktplaats die het zoeken naar opdrachten en kennisspecialisten heel makkelijk maakt. Zonder hoge bemiddelingskosten, altijd beschikbaar en overal toegankelijk.

Knowledge Match is een onafhankelijk kennisnetwerk waar opdrachtgevers en hoog opgeleide kennisaanbieders elkaar vinden. Met de focus op aantal specifieke vakgebieden. Wij brengen u simpelweg direct (zonder tussenpersonen) met elkaar in contact. De rest bepaalt u zelf. U sluit zelf een overeenkomst met elkaar, onder uw eigen voorwaarden.

Hoe werkt het aanvragen van octrooien in China?
Hoe vind ik een goede tekstschrijver?
Wie helpt mij met het opstellen van mijn Algemene voorwaarden?
Hoe zet ik Social Media effectief in?

NIEUWS

Natuurlijk hoeft u het wiel niet opnieuw uit te vinden. Knowlegde Match helpt u ook op weg met zaken zoals professionele voorbeelden van samenwerkingscontracten en algemene voorwaarden. En op onze website vindt u het laatste nieuws op marketing & communicatie en juridisch & fiscaal gebied. Word abonnee van Knowledge Match en blijf op de hoogte. Als klant van Knowledge Match en blijft u vanzelf op de hoogte.

VOORDEEL

Als klant van Knowledge Match hebt u, of u nu opdrachtnemer of opdrachtgever bent, een streepje voor. Schrijf u nu in en krijg nog veel meer voordeel. Onze samenwerkingspartners bieden u interessante kortingen.

Mijn account

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? klik hier
Nog niet ingeschreven?
Gratis registreren
Voor het verbeteren van onze website maken wij gebruik van cookies. Meer informatie. sluiten